Hvem er MPilgaard?

MPilgaard

Hos MPilgaard er vi ikke kun bogholdere – vi er rådgivende bogholdere. Det vil sige, at vi ud over at bogføre også rådgiver omkring din virksomheds økonomi. Idet vi har flere års erfaring, som vi gerne vil dele ud af, fungerer vi derfor gerne som din personlige sparringspartner, når det kommer til udviklingen af din virksomhed.

Mads Pilgaard Jensen

MPilgaard er et relativt nystartet firma, men der er alligevel rutinerede krafter bag. Mads Pilgaard Jensen, som er indehaver af firmaet, er uddannet revisorassistent ved et af verdenens 4 største revisionsfirmaer og har foruden dette en HD 1. del. I forbindelse med sin uddannelse har Mads været med til at løse revisions- og assistanceopgaver hos flere store kendte danske virksomheder. Erfaringerne er opbygget gennem alt fra produktionsvirksomheder til handelsvirksomheder.

Foruden ovennævnte erfaringer, bruger vi meget tid på opfølgning indenfor ny lovgivning inden moms- og skatteområdet, således vi altid kan tilbyde en faglig god assistance inden for bogføring.

Hvis I skulle være interesseret i at vide mere om MPilgaard, er I meget velkommen til at kontakte os på telefon 2011 8712 eller e-mail mads@mpilgaard.dk.

Et komplet CV for Mads Pilgaard Jensen kan downloades [her].