Hvem er MPilgaard?

MPilgaard

Hos MPilgaard er vi ikke kun bogholdere – vi er rådgivende bogholdere. Det vil sige, at vi ud over at bogføre også rådgiver omkring din virksomheds økonomi. Idet vi har flere års erfaring, som vi gerne vil dele ud af, fungerer vi derfor gerne som din personlige sparringspartner, når det kommer til udviklingen af din virksomhed.

Mads Pilgaard Jacobsen

MPilgaard har eksisteret i snart 10 år, alle årene drevet af Mads Pilgaard Jacobsen. Mads er uddannet revisorassistent i 2008 ved et af verdenens 4 største revisionsfirmaer. Efterfølgende har Mads været beskæftiget som leder i en større dansk virksomhed i næsten 7 år, inden han kom til sin nuværende arbejdsplads, hvor han arbejder som regnskabsansvarlig for større ejendomsporteføljer.

Uddannelsesmæssigt har Mads en HD 1. del fra Aalborg Universitet samt en ejendomsadministratoruddannelse fra EjendomDanmark.

Mads’ erfaringer er opbygget gennem alt fra produktionsvirksomheder, handelsvirksomheder og til boligudlejningsvirksomheder.

Foruden ovennævnte erfaringer, bruger vi meget tid på opfølgning indenfor ny lovgivning inden moms- og skatteområdet, således vi altid kan tilbyde en faglig god assistance inden for bogføring.

Hvis I skulle være interesseret i at vide mere om MPilgaard, er I meget velkommen til at kontakte os på telefon 2011 8712 eller e-mail mads@mpilgaard.dk.