Hvem er MPilgaard?

MPilgaard

Hos MPilgaard er vi ikke kun bogholdere – vi er rådgivende bogholdere. Det vil sige, at vi ud over at bogføre også rådgiver omkring din virksomheds økonomi. Idet vi har flere års erfaring, som vi gerne vil dele ud af, fungerer vi derfor gerne som din personlige sparringspartner, når det kommer til udviklingen af din virksomhed.

Mads Pilgaard Jacobsen

MPilgaard har eksisteret i over 10 år, alle årene drevet af Mads Pilgaard Jacobsen.

Erhvervserfaringsmæssigt er Mads uddannet revisorassistent i 2008 hos en af “the big four”. I de efterfølgende 7 år var han beskæftiget som leder i en større dansk handelsvirksomhed, efterfulgt af 5 år som regnskabsansvarlig for større ejendomsporteføljer i en ejendomsadministrationsvirksomhed. I 2020 skiftede Mads til en stilling som controller i ejendomsadministrationen i en bank, hvor hans opgaver var at onboarde nye kunder, opsætte og forbedre forretningsgange, implementere nye systemer og fungere som faglig sparringspartner for både kollegaerne og ledelsen. Siden 2022 har Mads været ansat i “det offentlige”, hvor opgaverne omfatter forretningsgangsbeskrivelser, udvikling af hjælpeværktøjer, systematisk fejlopsamling, risikovurdering og kontrolmiljø.

Uddannelsesmæssigt har Mads en HD 2. del i regnskab og økonomistyring fra Aalborg Universitet samt en ejendomsadministratoruddannelse fra EjendomDanmark.

Mads’ erfaringer er opbygget gennem alt fra produktionsvirksomheder, handelsvirksomheder og til boligudlejningsvirksomheder.

Foruden ovennævnte erfaringer, bruger vi meget tid på opfølgning indenfor ny lovgivning inden moms- og skatteområdet, således vi altid kan tilbyde en faglig god assistance inden for bogføring.

Hvis I skulle være interesseret i at vide mere om MPilgaard, er I meget velkommen til at kontakte os på telefon 2011 8712 eller e-mail mads@mpilgaard.dk.